Kuchař/kuchařka Lipník nad Bečvou
| Název profese | Kuchař/kuchařka | 
| Místo výkonu práce | Lipník nad Bečvou | 
| Přidáno | 27.10.2025 | 
| Zaměstnavatel | Střední škola elektrotechnická, Lipník nad Bečvou, Tyršova 781 | 
| Směnnost | Jednosměnný provoz | 
| Hodin týdně | 40 | 
| Vhodné pro | Zdravé osoby | 
| Trvání prac. poměru | od 1.11.2025 | 
| Počet míst | 1 | 
| Reference | 67203354 | 
                                Pracovní doba pondělí až pátek od 5:30 do 14:00 hodin, 4x do měsíce dělená směna.
Náplň práce:
Příprava a výdej pokrmů. Kontrola a dodržování standardů. Dodržování HACCP - technické a hygienické předpisy.
Požadujeme:
samostatnost a odpovědný přístup k práci; praxe v oboru minimálně 1 rok
Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu (CV) na e-mail: skreckovas@sse-lipniknb.cz;
- telefonicky (v pracovní dny 07:00 - 14:00hod.) na čísle 581 773 747 nebo 725 773 209 - paní Silvie Skřečková
                            
Další nabídky práce Přerov
Kontaktní údaje
Mzda
| od 26880 Kč | 
U společnosti Střední škola elektrotechnická, Lipník nad Bečvou, Tyršova 781 momentálně neevidujeme kromě pozice Kuchař/kuchařka žádná další volná místa
                    Kuchař/kuchařka - pizzař pro tureckou kuchyni
                        (Přerov)
                    
Pomocný kuchař/kuchařka (Radíkov)
Pomocník/pomocnice v kuchyni (Přerov)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
Pomocná síla do kuchyně (Hranice)
Kuchař/kuchařka - pomocný kuchař (Přerov)
Kuchař/kuchařka - pomocný kuchař (OZP) (Hranice)
Kuchař/kuchařka (Teplice nad Bečvou)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
        Pomocný kuchař/kuchařka (Radíkov)
Pomocník/pomocnice v kuchyni (Přerov)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
Pomocná síla do kuchyně (Hranice)
Kuchař/kuchařka - pomocný kuchař (Přerov)
Kuchař/kuchařka - pomocný kuchař (OZP) (Hranice)
Kuchař/kuchařka (Teplice nad Bečvou)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
Pomocný kuchař/kuchařka (Přerov)
        Volné pracovní místo Kuchař/kuchařka je vystaveno v regionu Přerov
            .
    
